Waardebepaling voor de familiale kmo


Een onderneming waarderen is geen exacte wetenschap. Afhankelijk van de specifieke kenmerken en omstandigheden zijn er andere waarderingsmethode van toepassing en/of komt je tot een andere waardering.

In het seminarie “Waardebepaling Back to Basics” van gastheer Eddy Claesen ontdek je welke waarderingsmethode en technieken in welke omstandigheden het meest aangewezen zijn. Een praktijkvoorbeeld maakt alles, ook voor de leek, erg toegankelijk.


Over Eddy
Eddy Claesen is adviseur familiebedrijven en conflictbemiddelaar, en accountant – belastingconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten en is al 8 jaar actief als 'overnamecoach' voor Unizo. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarvoor hij de “Taxman 2013”–award won.


Een geheime Gastspreker - Business Valuator met ruime ervaring zal deze infosessie verrijken.


Maximum aantal deelnemers: 10 deelnemers

Locatie: Kuilenstraat 16, 3600 Genk

Tijdstip:
  • 13u30 onthaal
  • 16u00 einde

Inschrijven:
Via een e-mail naar info@claesen.be met de melding, de dag en de titel van het seminarie of uur van individueel gesprek.
Telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.be – www.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden: 
Gratis

Je kunt voor of na de infosessie het boek Uw bedrijf optimaal verkopen  - In 12 stappen van voorbereiding, over waardering tot overdracht en het handboek Waarderen van ondernemingen  aankopen.  

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.