Subsidies

Subsidies voor bedrijven

Als ondernemer kun je genieten van heel wat subsidies. Het probleem? Het aanbod aan subsidies zit zo verspreid, en er zijn zoveel verschillende voorwaarden waaraan je moet voldoen om een bepaalde subsidie te krijgen, dat het niet gemakkelijk is om door de bomen het subsidiebos te zien. Een uitdaging die de experts van Groep Claesen met plezier voor je aangaan.

Op alle niveaus, in elke fase

Elke euro die je via subsidie naar je bedrijf haalt, is er eentje gewonnen. Subsidies kunnen het verschil maken tussen een bepaalde stap wel of niet zetten. Zo kunnen subsidies je groeiambities versnellen, of een gebrek aan subsidies je ambities afremmen. Dankzij onze expertise in subsidies geniet jij in elke fase van je ondernemerschap optimaal van de financiële steun van lokale, regionale en nationale overheden of de Europese Unie.

Van a tot z

Onze experts zoeken niet alleen uit voor welke subsidies je in aanmerking komt, ze helpen je ook om de aanvraag in te dienen. Heb je rapporteringen of bewijsstukken nodig om aan te tonen dat je recht hebt op een subsidie? Dan zorgen wij daarvoor. Kortom, we helpen je van a tot z. Bovendien kun je bij ons terecht voor ondersteuning als je een lening, waarborg of financiering wilt van een instelling zoals Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV).

Loop geen subsidie voor je bedrijf mis en vertrouw op onze expertise in subsidiedossiers.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.