Accountancy

Accountancy

Als ervaren, meedenkende accountants willen we geen leverancier van je bedrijf zijn, maar een partner in je ondernemerschap. We geven je niet alleen professioneel advies en voeren niet alleen je boekhouding, maar helpen je ook om je cijfers juist te interpreteren en inzicht te krijgen in hun betekenis. Zo heb je kennis van zaken om de juiste keuzes te maken. Keuzes die passen bij je situatie, ambities, wensen en behoeften.

Accountant gezocht voor het ‘hogere’ boekhoudwerk?

Accountancy overstijgt voor ons ‘je wettelijke verplichtingen doen’. We gaan voor het hogere boekhoudwerk en werpen een bedrijfseconomische blik op je onderneming. En die blik heb je nodig om de juiste koers te varen en problemen te voorkomen.

Accountant gezocht om samen doelen te bereiken?

Onze specialisten nemen hun tijd om je bedrijf goed te leren kennen. Ze denken met je mee, maken analyses en visualiseren je cijfers zodat je een duidelijk beeld krijgt van de situatie. Ze kijken naar het verleden, het heden én de toekomst om samen met jou je doelen te bepalen en een actieplan op te stellen om die doelen te bereiken. We zijn jouw compagnon de route.

Accountant gezocht die het verschil maakt?

Onze doelstelling als accountantskantoor? Het verschil zijn dat voor jou het verschil maakt. Een doordenkertje … maar als klant van Groep Claesen zul je snel beseffen en voelen hoe we dat doel samen met jou bereiken.

Een accountant gezocht met een doorgedreven expertise in accountancy én een persoonlijke aanpak?

Neem contact met ons op voor meer informatie.