Ik heb groeipijnen

Efficiënt groeipijnen aanpakken en groeiambities realiseren

Ben je een ondernemer met groeiambities? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met groeipijnen. En die vormen vaak een bron van frustratie, van een gespannen sfeer in je bedrijf en van verminderd ondernemersplezier. Het goede nieuws? Je staat er niet alleen voor.

Groeipijnen voorkomen en oplossen

Groeipijnen en groeiambities gaan nu eenmaal hand in hand. Ondernemers die groei nastreven, worden met groeipijnen geconfronteerd omdat hun organisatie de groei niet kan volgen, of omdat de bestuurlijke organisatie van het bedrijf niet aangepast is aan de nieuwe situatie. Er is dan behoefte aan specifieke expertise en ondersteuning. Groep Claesen helpt je om efficiënt je groeipijnen aan te pakken (of beter nog: ze te voorkomen) en zo comfortabel je groeiambities te realiseren.

Klankbord met een groot netwerk

Concreet? We maken een analyse van je bedrijf en achterhalen de oorzaken van je groeipijnen. We zijn je klankbord, geven je advies en spreken indien nodig ons netwerk aan om de gewenste externe expertise in je bedrijf te brengen. Samen gaan we op zoek naar realistische oplossingen die praktisch, organisatorisch en financieel haalbaar zijn. En uiteraard helpen we je ook graag bij de implementatie van die oplossingen.

Lees meer over onze diensten voor groeibedrijven

Wil je zonder groeipijnen de groeiambities van je bedrijf realiseren?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.