Exitstrategie

Exitstrategie

Hoe graag je ook doet wat je doet, soms is het tijd voor een andere professionele uitdaging of wil je genieten van je welverdiende pensioen. Helaas moeten ondernemers vaak vaststellen dat hun uitstap om praktische en organisatorische redenen allesbehalve evident en eenvoudig is. Wil je die situatie voorkomen? Dan werken onze experts voor jou graag een exitstrategie op maat uit.

Misbare zaakvoerder

“Begin withthe end in mind.” Dat is onze leidraad wanneer wij een exitstrategie opstellen. We helpen je om je structuren, processen en systemen zo te organiseren dat je zelf misbaar wordt en dat een vlotte exit op elk moment kan, zonder daarbij de continuïteit van je bedrijf in gevaar te brengen.

Zorgeloze uitstap, vlotte verkoop

Een goede exitstrategie is niet alleen een garantie op een zorgeloze uitstap, het verhoogt ook de kans op een vlotte verkoop van je bedrijf. Want een onderneming met weinig professionele structuren en processen, die voornamelijk steunt op de kennis en ervaring van de zaakvoerder, is niet aantrekkelijk om te kopen als die zaakvoerder niet de intentie heeft om (een tijdje) aan te blijven na de verkoop. Bovendien zal de afhankelijkheid van de zaakvoerder de prijs drukken.

Wil je gaan voor de gemoedsrust van een exitstrategie?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.