Ik wil mijn zaak stopzetten

Met professionele begeleiding je zaak stopzetten

Je hebt genoten van het ondernemerschap en je professioneel kunnen uitleven op de boeiende weg van vallen en opstaan. Maar genoeg is genoeg. Het is het tijd voor iets anders en het moment is aangebroken om afscheid te nemen van je eigen zaak. Heb je geen familie om je op te volgen? Zijn er geen geïnteresseerden om je bedrijf over te nemen? Of wil je gewoon de cirkel rondmaken? Dan staan wij klaar om je te begeleiden om je zaak op een goede manier stop te zetten.

Optimale vereffening

Een zaak stopzetten is een activiteit waarbij je heel wat geld kunt verliezen. Het vraagt een goede voorbereiding en aanpak om je bedrijf te vereffenen volgens de wettelijke regels en op een financieel en fiscaal zo optimaal mogelijke manier.

Begeleiding in elke fase

Een zaak stopzetten is maatwerk en vraagt een goede kennis van je bedrijf en een goed begrip van je verwachtingen en wensen. Daarom nemen we bij Groep Claesen onze tijd om naar je te luisteren en je stopzetting doordacht voor te bereiden. We nemen de hele administratie voor onze rekening, en staan je bij in elke fase van de vereffening. Dat is jouw garantie op een vlekkeloze stopzetting van jouw bedrijf op maat van jouw wensen.

Lees meer over onze diensten rond een zaak stopzetten

Wil jij op een correcte en fiscaal-financieel geoptimaliseerde manier je zaak stopzetten? Vertrouw dan op onze experts.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.