Fiscale controle

Fiscale controle

Fiscale controles maken deel uit van het leven van een ondernemer. Vaak zorgt de aankondiging van een controle voor nervositeit en stress. Ben je klant bij Groep Claesen? Dan kun je met een gerust hart een controle tegemoetzien. Want wij zorgen ervoor dat je boekhouding op punt staat en voldoet aan alle administratieve en fiscale regels.

Stressloze fiscale controle

Een fiscale controle is en blijft een controle. En dat voelt een beetje aan als een examen. Een examen dat een van onze experts voor je aflegt. Want die vertegenwoordigt jou tijdens een fiscale controle. En wees gerust, je vertegenwoordiger beheerst de ‘leerstof’ en spreekt de taal van de controleur. Dankzij de strategie van de open dialoog, en de ondersteuning en begeleiding van een professional, krijg jij waar je wettelijk recht op hebt, en onderga je zonder vrees of stress jouw fiscale controle.

Komt het uitzonderlijk toch tot een geschil? Dan kun je rekenen op de hulp en expertise van Groep Claesen bij fiscale geschillen.

Laat je bijstaan door een expert van Groep Claesen en verwelkom in alle gemoedsrust de controleur bij een fiscale controle.

Neem contact met ons op voor meer informatie.