Boekhouding

Boekhouding

Het verschil tussen boekhouding en accountancy? Boekhouding is de boeken voeren, het cijferwerk doen en zorgen dat er aan de wettelijke verplichtingen voldaan is. Het vormt het fundament voor succesvolle accountancy. Dat is een synoniem voor een economische kijk op je bedrijf en een goede analyse en interpretatie van je cijfers om zo de juiste strategische beslissingen te nemen. Groep Claesen is je partner voor boekhouding én accountancy.

Boekhouder gezocht voor een korte opvolging?

Om succesvol te ondernemen moet je voeling houden met je cijfers. Daarom is een korte opvolging een van de pijlers in onze benadering van een boekhouding. We laten de zaken niet op hun beloop, maar houden nauwgezet je omzet, resultaten, cashplanning, liquiditeit en debiteurenbeheer in het oog. Zo ontdekken we snel evoluties en kunnen we meteen bijsturen als dat nodig is.

Boekhouder gezocht die bij je langskomt?

Jouw comfort is belangrijk voor ons. Daarom komen onze boekhouders ook met plezier bij je langs om bij jou op kantoor je boekhouding te doen. Heb je zelf een interne boekhouder? Dan kun je ons inschakelen om hem te ondersteunen.

Boekhouder gezocht voor onlineboekhouding?

Bij Groep Claesen maken we het je graag gemakkelijk. Daarom heb je bij ons voor je boekhouding de keuze tussen offline of online. Wil je starten met onlineboekhouding in je bedrijf? Dan kun je rekenen op onze ondersteuning bij de integratie.

Een boekhouder gezocht met een persoonlijke aanpak, korte opvolging, expertise in accountancy én een persoonlijke aanpak?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in ons kantoor in Genk (Limburg).