Juridisch advies en overeenkomsten

Juridisch advies en overeenkomsten

Overeenkomsten en contracten horen bij het leven van een ondernemer. Want het is onmogelijk om zonder degelijke overeenkomsten of contracten efficiënt te ondernemen. Denk maar aan huurovereenkomsten, managementovereenkomsten, leningen, familiecharters, leasings, aandelenovereenkomsten en dadingen, of het papierwerk bij de verkoop, overname, fusie of splitsing van een bedrijf.

Fair en evenwichtig

De grote uitdaging? Met de complexe huidige wetgeving tussen de bomen het bos blijven zien, en overeenkomsten opstellen of ondertekenen die fair en evenwichtig zijn, en ieders belangen respecteren. En daar helpt Groep Claesen je graag mee.

In alle gemoedsrust

Het is voor ons vanzelfsprekend dat wij je vanuit onze expertise juridisch advies geven en je ondersteunen en begeleiden. We zijn het klankbord waarmee jij je kansen, opportuniteiten of beslissingen aftoetst, en staan voor je klaar om – in samenwerking met onze huisadvocaat – overeenkomsten en contracten voor je op te stellen of na te lezen. Zo weet je zeker dat je het juiste juridische advies krijgt en sluit je met een gerust hart je zakelijke overeenkomsten af.

Komt het uitzonderlijk toch tot een geschil? Dan kun je rekenen op de hulp en expertise van Groep Claesen bij fiscale geschillen.

Neem onderbouwde beslissingen en versterk je ondernemerschap met juridisch advies op maat en sluitende overeenkomsten en contracten.

Neem gerust contact op voor meer informatie.