Fiscale optimalisatie

Fiscale optimalisatie

Als betrokken ondernemer en individu wil je ook je maatschappelijke rol vervullen en bijdragen tot de samenleving. Je hebt er dus geen probleem mee om belastingen te betalen, en beweegt je binnen het wettelijke fiscale kader. Maar te veel belastingen betalen is niet leuk en bovendien niet eerlijk. Daarom stippelen onze experts in fiscale optimalisatie voor jou de minst belaste weg uit.

Aandacht voor de persoon én de ondernemer

Fiscaal optimaliseren betekent dat we rekening houden met jouw professionele én persoonlijke situatie. We streven naar een optimaal fiscaal evenwicht tussen je privévermogen en het vermogen van je onderneming. We hebben aandacht voor de economische dimensie van elke maatregel en we benutten – in nauw overleg met jou – de mogelijkheden om tot fiscale optimalisatie te komen.

Uitgebreide informatie

De fiscale wetgeving is complex en afhankelijk van je situatie gelden er andere regels. Bovendien heeft elke stap die je zet om fiscaal te optimaliseren gevolgen. Zo zul je door fiscaal te optimaliseren misschien minder kapitaal hebben dat onmiddellijk beschikbaar is, of pas op lange termijn van de voordelen kunnen genieten. Daarom adviseren onze experts je uitgebreid over je mogelijkheden én de impact daarvan op professioneel en persoonlijk vlak.

Wil je meer weten over je mogelijkheden voor een fiscale optimalisatie?

Neem dan gerust contact met ons op.