Raad van advies

Raad van advies

Groeit je onderneming? Dan komt er een moment waarop je een beroep moet doen op de expertise van anderen. Want vanaf een bepaald niveau heb je zelf niet meer genoeg kennis om je bedrijfswerking optimaal en efficiënt te organiseren en zo je verdere duurzame groei te verzekeren. Een raad van advies biedt je dan de oplossing.

Externe expertise in huis halen

Een raad van advies laat je toe om precies die competenties in je bedrijf te halen die je nodig hebt. Het is een informeel bestuursorgaan dat je toelaat om je werking gericht te professionaliseren. Vaak is een raad van advies een zachte, geleidelijke overgang naar een raad van bestuur.

Netwerk openstellen

Groep Claesen maakt heel graag deel uit van jouw raad van advies. Onze expertskunnen je onder meer ondersteunen op het vlak van financiën, boekhouding, accountancy, fiscaliteit, cashflow planning, rentabiliteit, businessplannen, strategie, due diligence, corporate governance, overdrachten, overnames en familiebedrijven. Daarnaast stellen we met veel plezier ons netwerk voor je open om de competenties in jouw bedrijf te brengen die buiten onze expertisedomeinen vallen.

Wil je met onze expertise of ons netwerk je raad van advies versterken?

Neem dan gerust contact met ons op.