Personenbelasting

Personenbelasting

België is een land met een hoge belastingdruk en een complex belastingsysteem. Er zijn veel regels en nog meer uitzonderingen. Een belastingaangifte voor de personenbelasting bestaat uit meer dan 800 codes. Je aangifte invullen is dus niet evident. Voer je een code fout in? Dan kan je dat duur komen te staan. Vertrouw daarom je belastingaangifte toe aan een specialist personenbelasting van Groep Claesen.

Fiscaal optimaliseren

Het belastingverhaal van een ondernemer is nog complexer dan dat van een werknemer of een ambtenaar. Want als ondernemer met een vennootschap heb je een privévermogen én een professioneel vermogen. En die twee hebben een invloed op elkaar. Daarom streven we bij de aangifte van je personenbelasting altijd naar een fiscale optimalisatie en stippelen we het minst belaste pad uit. Zo weet je zeker dat je een faire bijdrage levert aan de gemeenschap, maar niet te veel betaalt.

Betaal niet te veel belastingen en vermijd fouten in je aangifte. Laat een van onze specialisten in personenbelasting jouw aangifte invullen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.