Managementrapportering

Managementrapportering

Een grondige financiële analyse met als resultaat een financiële blauwdruk van je bedrijf. Dat is kort samengevat de inhoud van een managementrapportering door de experts van Groep Claesen.

Blik op verleden, heden en toekomst

Ben je klant bij ons? Dan voeren we minstens één keer per jaar een financiële analyse uit waarbij we een blik werpen op het verleden, het heden én de toekomst van je bedrijf. We bekijken onder meer je werkkapitaal, cashflow, solvabiliteit, rentabiliteit, eigen vermogen, omzet, marges/p/winst-en-kostprijsberekening.html en winsten en kennen aan elk onderdeel een score toe. Het resultaat van die financiële analyse is een uitgebreid rapport dat we met jou bespreken en waarin we financiële KPI’s definiëren, evoluties in je cijfers duiden en gerichte voorspellingen doen.

Opportuniteiten en knipperlichten

De financiële analyse en de managementrapportering geven je een heldere kijk op de financiële toestand van je bedrijf, en tonen de financiële knipperlichten. Zo kun je met kennis van zaken beslissingen nemen, doelgericht problemen aanpakken en in alle gemoedsrust opportuniteiten benutten.

Kies niet voor denken of vermoeden, maar voor weten. Laat een financiële analyse uitvoeren en krijg zo een heldere kijk op de financiële gezondheid van je bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie.