Ik wil met plezier blijven ondernemen

Groep Claesen, het Limburgse boekhoudkantoor voor meer ondernemersplezier

Ondernemen is geen nine-to-fivejob. Het is zelfs geen job, maar een passie. Iets wat je met veel enthousiasme, drive en zorg doet. Je hebt een talent, bent goed in iets en werkt hard om je klanten de beste kwaliteit te bieden. Bezig zijn met je corebusiness geeft je energie. Je hebt daardoor geen moeite met de lange uren, weken en dagen. Integendeel. Je corebusiness maakt je gelukkig.

Willen en moeten

Helaas is ondernemen meer dan je corebusiness uitoefenen. Een rendabel bedrijf uitbouwen betekent ook strategische beslissingen nemen, aandacht hebben voor je financiën en administratief werk verrichten. Het gevolg? Je hebt almaar minder tijd om te doen wat je graag doet en besteedt meer tijd dan je wilt aan wat je moet doen. En daar word je niet zo gelukkig van.

Meer tijd voor je corebusiness

Groep Claesen is een boekhoudkantoor dat je met veel expertise en een persoonlijke aanpak helpt om de balans te herstellen tussen wat je wilt en moet doen. We geven je professioneel advies en ondersteunen je in het strategische, fiscaal-financiële, boekhoudkundige, juridische én administratieve luik van je ondernemerschap. Zo heb jij weer meer tijd voor je corebusiness en zul je met meer plezier ondernemen!

Lees meer over onze diensten rond meer ondernemersplezier

Wil je met plezier (blijven) ondernemen? Kies dan voor onze ondersteuning en begeleiding.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ben je in de buurt van Genk (Limburg)? Kom dan gerust eens langs in ons boekhoudkantoor.