Vacature: Junior accountant/dossierbeheerder bij Groep Claesen


Ben jij een accountant in hart en nieren? Zoek je een baan waar je je vaardigheden echt in de praktijk kunt brengen? Dan heeft Groep Claesen, een toonaangevend accountantskantoor en familiebedrijf, misschien wel de perfecte uitdaging voor jou!

Over de functie: Junior accountant/dossierbeheerder

Als Junior accountant/dossierbeheerder bij Groep Claesen krijg je de kans om je vleugels uit te slaan in de wereld van accountancy. Je zult een belangrijke bijdrage leveren aan een breed scala aan boekhoudkundige projecten en nauw samenwerken met onze klanten. Dit biedt je een unieke kans om je expertise op verschillende domeinen zoals accountancy, fiscaliteit en nog veel meer te verdiepen.

Wat wij zoeken

Onze ideale kandidaat heeft een bachelor diploma in Accountancy, ervaring met boekhoudkundige software en MS Office, en een uitstekende kennis van de fiscale regelgeving. We waarderen sterke analytische en probleemoplossende en uitstekende communicatieve vaardigheden. Een teamspeler met een proactieve en zelfstandige werkhouding is wat we voor ogen hebben.

Wat wij bieden

Bij Groep Claesen krijg je de kans om deel uit te maken van een gevestigd accountantskantoor met een sterke reputatie. Je krijgt de gelegenheid om met diverse klanten te werken en je kennis verder uit te breiden. We bieden een marktconform salarispakket, aangename werkomgeving die persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt en de kans om te worden begeleid tot het behalen van ITAA-titel.

Ben jij de perfecte aanvulling op ons team?

Denk je dat jij het talent bent waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan nu! Stuur je cv en motivatiebrief naar info@claesen.be en vermeld duidelijk dat je solliciteert voor de functie van Junior accountant/dossierbeheerder. Wil je meer weten over de ins en outs van de functie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)89 32 91 10. We kijken uit naar je reactie!

We zijn ervan overtuigd dat je bij Groep Claesen een verschil kunt maken. Voor meer informatie over onze diensten en updates, bezoek je onze website en volg je onze blogs.

Contact | Groep Claesen

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.