Over ons

Groep Claesen, een boekhoudkantoor met een familiaal karakter

Welkom bij Groep Claesen, het accountantskantoor en de familiezaak van Eddy Claesen, zijn dochter An en hun team. Hier zijn zelfstandige ondernemers en kmo’s thuis. Onze missie? Het verschil zijn dat voor jou het verschil maakt. Want wij gaan samen met jou op weg. Samen bereiken we jouw doelen in elke fase van je ondernemerschap. En samen gaan we met succes je professionele uitdagingen aan.

Focus op de mens én
de ondernemer

Onze aanpak? Die is laagdrempelig en persoonlijk. Wij luisteren naar jou, hebben aandacht voor je context en de mens achter de ondernemer. En dat is jouw garantie op de beste administratieve ondersteuning en optimaal boekhoudkundig, fiscaal, financieel en strategisch advies. Een aanpak waarbij jij én je omgeving zich goed voelen.

Dynamisch Team

Bij Groep Claesen spreken we jouw taal. Bij ons vind je geen suffe cijferaars die achteloos je boekhouding voeren of onderkoelde analytici die je met vakjargon om de oren slaan. Integendeel. We zijn een dynamisch team van gedreven experts die je onder de vleugels van pater familias Eddy in klare taal begeleiden en helpen om het potentieel van je onderneming te benutten.

40 jaar ervaring

uitgebreide expertise

ruime dienstverlening

familiaal karakter

persoonlijke aanpak

grote betrokkenheid

bezorgd om de mens achter de ondernemer

korte opvolging

begeleiding op maat van je ondernemersfase

advies in mensentaal

Wil je meer weten over ons boekhoudkantoor?

Neem dan gerust contact met ons op. Of kom bij ons langs in Genk.