Seminarie | Een bedrijf overnemen is ook ondernemen!

How to buy your own company?

Meer dan 300.000 kmo's zullen de volgende 10 jaar te koop komen te staan. Ben jij een van de volgende generatie ondernemers? Of ben je een manager die ervan droomt om zelf eigenaar-ondernemer te worden? Dan kun jij je droom realiseren door een bestaand bedrijf over te nemen via  een management buy-out of management buy-in.

Hoe pak je het aan?

Een zaak overnemen brengt heel wat vragen met zich mee. Hoe pak je het concreet aan? Wat zijn je motieven? Wat zijn de risico’s, de nadelen en de voordelen? Welke fases kom je tegen? Hoe verloopt het overname proces? Daarom organiseert Groep Claesen een infosessie over het thema een bedrijf overnemen met als gastheer Eddy Claesen. Een uitstekende gelegenheid om een antwoord te krijgen op je vragen, samen te reflecteren over je eigen ondernemende ambities en je eigen (buy-out) zaak voor te bereiden.

Over Eddy
Eddy Claesen is adviseur familiebedrijven en conflictbemiddelaar, en accountant – belastingconsulent IAB. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Eddy Claesen heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten en is al 8 jaar actief als 'overnamecoach' voor Unizo. Hij is de initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en www.fiscaalcorrect.be, waarvoor hij de “Taxman 2013”–award won.Maximum aantal deelnemers:
10 deelnemersLocatie:
Kuilenstraat 16, 3600 Genk


Tijdstip:
13u30: onthaal

16u00: einde


Inschrijven:
Via een e-mail naar info@claesen.be met de melding, de dag en de titel van het seminarie of uur van individueel gesprek.
Telefonisch op het nummer 089/32.91.10
Zie ook www.claesen.be – www.eddyclaesen.be

Deelnamekosten en/of inschrijvingsvoorwaarden:
Gratis

Je kunt voor of na de infosessie het boek Uw bedrijf optimaal verkopen  -
In 12 stappen van voorbereiding, over waardering tot overdracht aankopen.
http://www.intersentia.be/searchDetail.aspx?bookid=102212

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.