Word Jij Onze Nieuwe Accountant/Dossierbeheerder? Vacature bij Groep Claesen!


Ben jij geboeid door boekhouding? Heb jij een neus voor cijfers en ijzersterke financiële vaardigheden? Als dat het geval is, dan hebben wij bij Groep Claesen de perfecte job voor jou: Accountant/Dossierbeheerder! Wij zijn een accountantskantoor en familiebedrijf dat zich focust op zelfstandige ondernemers en KMO's. Ons doel? Samen met de ondernemers hun doelen bereiken en hen in elke fase van hun bedrijf ondersteunen.

Duik in de Rol van Accountant/Dossierbeheerder bij Groep Claesen

In de rol van accountant/dossierbeheerder bij Groep Claesen krijg je de kans om je ervaring met accountancy, fiscaliteit en vennootschapsrecht in de praktijk te brengen. Je wordt het aanspreekpunt voor de klanten die aan jou zijn toegewezen en helpt hen met advies op maat.

Wie Zijn Wij? Welkom Bij Groep Claesen!

Groep Claesen is meer dan zomaar een accountantskantoor. Bij ons voelen zelfstandige ondernemers en KMO's zich thuis. Wij zijn het betrouwbare klankbord dat met jou het ondernemerschap bewandelt. Nieuwsgierig? Ontdek meer hier.

Wie Zoeken We? Kan Jij Je In Deze Functievereisten Vinden?

  • Minimaal een bachelor diploma in Accountancy (een ITAA-titel is een plus)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Uitstekende kennis van de Belgische boekhoudwetgeving en fiscale regelgeving
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Teamspeler met een proactieve en zelfstandige werkhouding

Waarom Kiezen Voor Groep Claesen? Wat Bieden Wij?

Bij Groep Claesen krijg je een uitdagende functie binnen een gerespecteerd accountantskantoor. We bieden je de kans om met diverse klanten te werken en je kennis verder uit te breiden. Daarnaast bieden we een marktconform salarispakket – inclusief groepsverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques en bedrijfswagen – dat in verhouding staat tot je competenties en ervaring. We bieden ook een aangename werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Ben Je Klaar voor de Uitdaging? Solliciteer Nu!

Ben jij de perfecte kandidaat voor de vacature accountant/dossierbeheerder bij Groep Claesen? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar info@claesen.be. Vermeld duidelijk dat je solliciteert voor de functie van Accountant/Dossierbeheerder. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Voor meer informatie over de vacature of onze andere diensten, bezoek je onze website of bel je ons op +32 (0)89 32 91 10.

Bij Groep Claesen, maken wij het verschil dat voor jou het verschil maakt. Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team!

Contact | Groep Claesen

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.