Hoe kan je conflicten op het werk effectief oplossen? De oplossing voor familiebedrijven van Groep Claesen


Het runnen van een familiebedrijf kan een lastige klus zijn. Vaak ontstaan er conflicten wanneer er geen duidelijke afspraken bestaan of familieleden zich benadeeld voelen. Hoe kan je conflicten op het werk effectief oplossen? Groep Claesen, uw betrouwbare familiale accountantskantoor, biedt de oplossing met hun conflictbemiddeling voor familiebedrijven.

Conflicten in familiebedrijven, hoe ga je er mee om?

Conflicten in familiebedrijven ontstaan vaak op kantelmomenten. Denk hierbij aan het in- of uitstappen van kinderen in het bedrijf, beslissingen over de toekomst, of de verdere professionalisering. Gelukkig is er een reddingsboei voor diegenen die zich in deze situatie bevinden. Groep Claesen biedt conflictbemiddeling specifiek voor familiebedrijven.

Conflictbemiddeling | Groep Claesen

Conflictbemiddeling | Groep Claesen

Een familiebedrijf runnen is vaak moeilijker dan een ‘gewoon’ bedrijf leiden. Want bij een familiebedrijf is er een extra dimensie die soms voor problemen zorgt: de familiale band.

https://www.claesen.be

Het belang van relaties in conflictbemiddeling

Een conflict bestaat altijd uit twee delen: de relaties en de inhoud. Groep Claesen focust zich in eerste instantie op de relaties. Het is immers van belang dat deze goed zijn om te komen tot een duurzame en breed gedragen oplossing. Zij zoomen in op de behoeften, angsten en belangen en maken het bespreekbaar wat vaak moeilijk te bespreken is.

Hoe kan je conflicten op het werk effectief oplossen met de hulp van Groep Claesen?

Bij Groep Claesen wordt er ingezet op een toegankelijke en persoonlijke aanpak. Onder leiding van Eddy Claesen en zijn dochter An krijgt u de beste administratieve ondersteuning en optimaal boekhoudkundig, fiscaal, financieel en strategisch advies. Ze luisteren naar u, hebben aandacht voor uw context en voor de persoon achter de ondernemer.

En zo, met een focus op de relaties en een grondig begrip van de inhoud, helpt Groep Claesen u bij het oplossen van conflicten op het werk. Haal vandaag nog het potentieel van uw onderneming naar boven en maak uw werkomgeving een conflictvrije zone.

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe je conflicten op het werk effectief kan oplossen? Neem dan contact op met Groep Claesen voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons: info@claesen.be | +32 89 32 91 10

Contact | Groep Claesen

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.