Begrijp de financiële audit en analyse: een gids voor kmo's - Door Groep Claesen


Wie onderneemt, staat er niet alleen voor. Zeker niet wanneer je jouw ondernemersreis aangaat met Groep Claesen, een betrouwbaar familie-accountantskantoor dat zich richt op zelfstandige ondernemers en kmo's.

Wat is een Financiële Audit en Analyse?

Begrijp de financiële audit en analyse: financiële audits en analyse zijn cruciale instrumenten die de gezondheid en stabiliteit van een bedrijf weergeven. Een financiële audit brengt je financiële processen in kaart en geeft een diepgaand inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf. Daarnaast analyseert het ook je werkkapitaal en onderzoekt het de financiële structuren van je onderneming. Bij dit alles maken wij gebruik van eigen ontwikkelde visuele "puntenkaarten". Met andere woorden je krijgt elke jaar een score die je financiële gezondheid meet en dit alles heel zichtbaar maakt.  

 

Financiële audit en analyse | Groep Claesen

Een van de spijtigste aspecten van ondernemen? Tonnen expertise en massa’s passie zijn niet genoeg om van je zaak een succes te maken. Ze zijn een eerste voorwaarde, maar volstaan niet om te slagen in je ondernemerschap. Want daarvoor moet je ook aandacht hebben voor je financiële situatie.

De rol van Groep Claesen

Bij Groep Claesen, verlenen we deze cruciale diensten niet zomaar. We koppelen er een grondige analyse aan en besteden ook aandacht aan de context en de mens achter de cijfers. Een goede samenwerking met jou als ondernemer is essentieel voor ons. Wij zorgen ervoor dat je begrijpt wat er gebeurt, op welke gebieden je kan verbeteren en hoe je dat kan doen.

Mocht je problemen ondervinden, dan gaan we op zoek naar de oorzaken en stellen we een actieplan op. Zo kunnen we deze problemen aanpakken in lijn met je wensen, verwachtingen en mogelijkheden.

Dus, heb je een financiële audit en advies nodig?

Het antwoord is volmondig 'ja'! Begrijp de financiële audit en analyse: het is een cruciaal onderdeel om te slagen in je ondernemerschap. Niet voor niets zegt men dat wie niet meet, ook niet kan verbeteren. Met een financiële audit en analyse door Groep Claesen krijg je een helder inzicht in je cijfers en kun je snel schakelen wanneer nodig.

Meer informatie?

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie! Contacteer ons: info@claesen.be | +32 89 32 91 10 

 

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.