Beheer fiscale geschillen met deze waardevolle tips


Het beheer van fiscale geschillen kan een hele uitdaging zijn. Maar geen nood, Groep Claesen, uw betrouwbare accountantskantoor, is er om u te helpen.

In gesprek met de fiscus

Hoe goed uw boekhouding ook op orde is, en hoe goed u zich ook hebt voorbereid op een fiscale controle, er kunnen altijd geschillen ontstaan. Als de open dialoog tijdens uw fiscale controle niet tot een compromis leidt en u een aanslagbiljet ontvangt, kunt u op onze ondersteuning rekenen.

In onze begeleiding bij fiscale geschillen streven we ernaar om toch nog een compromis met de fiscus te vinden. Ontvangt u een aanslagbiljet? Dan dienen we een bezwaarschrift in. Hierin geven we aan dat we niet akkoord gaan, vragen we inzage in de stukken en verzoeken we om gehoord te worden. Tijdens het daaropvolgende gesprek met de fiscus proberen we – eventueel met de hulp van de fiscale bemiddelaar van de overheid – een compromis te vinden. Lukt dit niet? Dan bundelen we onze krachten en expertise met een fiscaal advocaat om uw zaak voor de rechter te verdedigen.

 

Fiscale geschillen | Groep Claesen

Hoe goed je boekhouding ook in orde is, en hoe goed je je ook voorbereid hebt op een fiscale controle, soms is een controleur het toch niet met jou eens. Leidt de open dialoog tijdens je fiscale controle niet tot een compromis? Dan ontstaat er een fiscaal geschil en zal de controleur je een aanslagbiljet sturen.

Waarom kiezen voor Groep Claesen

Wij zijn niet zomaar een accountantskantoor. Onze familiaire aanpak en aandacht voor de mens achter de ondernemer maken ons uniek. We zijn geen stereotiepe boekhouders of afstandelijke analisten. We zijn een dynamisch team van gedreven medewerkers die u onder de vleugels nemen en in begrijpelijke taal begeleiden en helpen het potentieel van uw onderneming te benutten.

Met 40 jaar ervaring tonen we onze uitgebreide expertise, dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid. Of het nu gaat om accountancy, bedrijfsadministratie, bedrijfsoverdracht, boekhouding, financiƫle audits en analyses, of fiscale geschillen; ons ervaren team staat altijd voor u klaar.

Doe beroep op onze expertise!

Laten we samen uw fiscale geschillen beheren. Doe dit vandaag nog en neem contact op met Groep Claesen voor meer informatie. Contacteer ons: info@claesen.be | +32 89 32 91 10

 

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.