Fiscale optimalisatie en de voordelen voor uw onderneming


Als een betrokken ondernemer wilt u uw maatschappelijke rol vervullen en een bijdrage leveren aan de samenleving. Bij Groep Claesen begrijpen we dat volledig. Daarnaast weten we ook dat te veel belasting betalen niet leuk en soms niet eerlijk voelt. Dat is waar fiscale optimalisatie en de voordelen daarvan voor uw onderneming om het hoekje komen kijken.

Wat betekent fiscale optimalisatie?

Fiscale optimalisatie houdt in dat we rekening houden met uw professionele én persoonlijke situatie. Onze medewerkers streven naar een optimaal fiscaal evenwicht tussen uw privévermogen en het vermogen van uw onderneming. Door aandacht te hebben voor de economische dimensie van elke maatregel, benutten we de mogelijkheden om tot fiscale optimalisatie te komen.

 

Fiscale optimalisatie | Groep Claesen

Als betrokken ondernemer en individu wil je ook je maatschappelijke rol vervullen en bijdragen tot de samenleving. Je hebt er dus geen probleem mee om belastingen te betalen, en beweegt je binnen het wettelijke fiscale kader. Maar te veel belastingen betalen is niet leuk en bovendien niet eerlijk.

Fiscale wetgeving kan ingewikkeld zijn, veranderd vaak jaarlijks en verschilt per situatie. Het kan ook gevolgen hebben, zoals minder direct beschikbaar 'cash' of voordelen die pas op lange termijn echt merkbaar zijn. Daarom is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over uw mogelijkheden en de impact daarvan op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Bij Groep Claesen, een familieaccountantskantoor met 40 jaar ervaring, bent u aan het juiste adres. Wij maken een verschil voor ondernemers en kmo's door te focussen op de persoon achter de ondernemer en voor de beste administratieve ondersteuning en optimaal boekhoudkundig, fiscaal en financieel advies te zorgen.

De rol van Groep Claesen

Als winnaar van de Taxman Award 2013 en medeoprichter van Fiscaal ideaal, biedt Groep Claesen uitgebreide expertise in o.a. fiscale optimalisatie. Of u nu hulp nodig heeft bij accountancy, bedrijfsadministratie of fiscale geschillen, ons ervaren en toegewijde team is er om u te helpen het potentieel van uw onderneming te benutten.

Zoals elk aspect van het ondernemerschap, draagt ook fiscale optimalisatie bij aan het succes van uw onderneming. Het stelt u in staat om op een eerlijke en fiscaal-juridische manier het meeste uit uw inkomsten te halen, terwijl u het risico op boetes en sancties vermindert.

Nog vragen?

Onze deskundigen staan klaar om u te voorzien van het meest relevante en actuele fiscale advies. Neem contact met ons op via info@claesen.be of bel ons op 089 32 91 10.

 

Contact | Groep Claesen

Laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en je hoort snel van ons.

Meest recente posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

Wil je meer weten over onze overnamescan? Of wil je een scan laten uitvoeren om zo gericht je bedrijf verkoopklaar te maken?

Neem dan contact met ons op.